Recenzije o BacteOFF

 • Luka
  Nedavno, nakon polaganja testova, pronađena je helminthiasis. Ne živim sam - imam suprugu i nekoliko male djece, pa je bilo izuzetno važno što prije riješiti problem. Liječnik koji je liječio savjetovao je povratne poteze i, znate, pomoglo je za manje od tjedan dana - ponovno sam prošao testove i nije bilo ništa. Sada cijela obitelj koristi ovaj sprej za prevenciju.
  BacteOFF
 • Nikolina
  Dijete je u 3. razredu i dijagnosticirani su mu crvi tijekom liječničkog pregleda u školi. Pokušali smo se liječiti prema savjetima s Interneta, ali nije pomoglo - proljev, mučnina, glavobolja su se nastavili. Tada je jedan prijatelj savjetovao BacteOFF - brzo, pouzdano, bez nuspojava. Nakon dva tjedna liječenja ponovno su provjereni - bez crva! Preporučujem.
  BacteOFF
 • Ivana
  Imam mačku u svom stanu. Dobro je pratim, redovito dajem lijekove protiv crva. No, prestali su pomagati - nedavno su napravili test i pronašli helminthiasis. Odbila je prethodne lijekove, jer nisu pomogli, pa je liječnik savjetovao BacteOFF. Uz njegovu pomoć, crvi su uklonjeni s mačke za tjedan i pol. Sada koristim samo ovaj alat.
  BacteOFF
 • Mario
  Prije nekoliko mjeseci bilo je bolova u trbuhu, proljeva, plus tijelo je bilo jako oslabljeno. Terapeut je rekao da su to standardni simptomi crva i predložio jedan lijek - BacteOFF. Koristila sam lijek otprilike tjedan dana i bila sam vrlo uspješna - želudac je počeo normalno raditi, proljev je nestao i pojavila se snaga. Piti ću ga i za prevenciju.
  BacteOFF
 • Martina
  Ne držim životinje u kući, temeljito operem voće i povrće prije jela. Nije jasno kako sam pokupio crve. Ali činjenica ostaje - trebate liječiti. O BacteOFF-u sam čitao na internetu i privukla me njegova cijena. Ponovio sam testove nakon 20 dana i parazita više nije bilo. Zadovoljan sam proizvodom - uz prihvatljiv trošak, još uvijek postoji snažan učinak.
  BacteOFF
Korisnička ocijena BacteOFF
4.9
26